Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den dagliga morgonrundan

plockar upp dom ur fickan
klaskulorna
kattöga
vi sitter i en ring
det är kallt som fan
sopar undan efter mig
inte för att vara hygglig
och det här är ingen gratis scen
men jag lastar och häver
blöder ur munnen
skjuter ut den långt
för det är här och endast
jag får min tid
så låt dom inte vänta
jag är vuxen nu
och tar den strävt
om än bara i tio sekunder
snälla gör inget fel




Fri vers av antonbergbom
Läst 147 gånger
Publicerad 2017-03-15 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

antonbergbom