Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag anar dig

Jag ser din skugga
letar den bakom ryggen
i en tidslabyrint
med klistermärken
på lyktstolparna
och ledtrådar i snön
mot staden
mot brevlådan
ett namn skickat med posten
ett lösenord av bläck
som rodnar vid tanken
men inte än




Fri vers av antonbergbom
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-26 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

antonbergbom