Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tillsammans med A.


Det fria livet...haiku


Du fågelfria
ett pris får du betala

drunkna i tårar




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-17 15:57



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härlig text undras om det är rätt :)
Eva
2009-03-11

  Cris
Ja håller nog med tror jag..livssanning..
men förhoppningsvis inte alltid tårar..
2006-05-17

  Agnes
....som en rak höger från en redan dålig dag!
En enda haiku och du har förmedlat en livssanning!
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP