Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januarisjö

Ytan är bråkig och fräser surt över att bli bruten av bogvisiret.
Smala remsor av solljus skär mellanrum genom vatten och moln
Kobbar kastade på måfå ur granitjättens hand.
Vildrufsig längtan mot land ledsagas av rödingarnas rad.
Ålands hav roterar runt sin egen axel.
Slänger och kränger farkost mot avlägsen kust.




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-05 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge