Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

linjäritetens undergång (slutsats)

 

 ∞

det finns inget slut
det finns ingen början
det enda som finns
är nu då och sen
fast samtidigt




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-06 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius