Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte...

Börja inte dagen
med pusslet ifrån igår
som inte gick ihop
lägg det på en sop
och få till ett helt
annat scoop!

Börja om på nytt
allt har ju inte ifrån en flytt
efter ett tag har man nog
sig säkert uppåt bytt
och fått till en bättre stil
som inte bara ger en själv
en så skön "feel"
man kanske till och med
kammar hem en bra"deal"!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-06 11:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra råd, för att leva för mycket
i backspegeln är inget liv!
2017-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man lär så länge man lever och lever så länge man lär...
2017-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt