Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sömnlös natt


Klockan 01.00 syns ännu ljuset
Tanken om att det ska få kännas så tills tröttheten tynger ner ögonlocken verkar pålitlig.
Jag chansar...

Klockan 02.00 är allt ännu okej
Skärmen framför mina fyrkantiga ögon underhåller mej än.
Rensar bort det onda...rensar...rensar...

Klockan 03.00 mörkret smyger sig på ännu en gång
Dova viskningar ekar i huvudet.
Jag ser in i skärmen mer koncentrerat
Dom ska inte få fatt i mej igen...

Klockan 04.00 stressen ökar ännu mer
Vill sova. Måste sova. Behöver sova.
Allt väller över mej som en filt...

Klockan 05.00 Panik
Måste sova. Måste fokusera. Måste måste måste.
Ensamheten tär på mej...

Klockan 06.00 äntligen över.




Fri vers av Luma
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-07 05:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
igenkännande

att försöka tvinga sig till sömn är frustrerande samt lönlöst, kontraproduktivt

bättre att bara vara vaken tills du slocknar!

samt bota ensamheten, förståss:)
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma