Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17/12/16 - 07/01/17

där stod vi och lyssnade på
"den sista sången"
i ett publikhav
som tillsammans gråter

du och jag i något som bara börjat
men tillsammans tog vi farväl

det var jul, med gåvor, värme, kylskåpspoesi,
kärlek

resor mellan olika hem,
i saknad och stolthet
i ett gemensamt farväl

vi skålade in det nya året
och sa adjö till 2016

men det har bara börjat,
jag vet

och i ditt hjärta
finner jag mitt hem
så som på långt och
nära håll

tack




Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-07 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP