Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha det på det torra!

Ursäkta mig sa Regndroppen
men när ni mig ser
ni inte alls ler
men skulle jag försvinna
skulle inte bara de Torra vara torra
utan alla skulle så att säga för alltid
ha sitt på det torra
men det betyder ju inte som förr
att vara på den säkra rätta sidan
efter ett tag skulle alla förstå
vad som gäller då skulle säkert
alla börja att knorra
och sen börja att borra
men då är det kanske försent
om borrarna skulle börja att illa skorra...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-08 20:45



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint och klurigt och vårt viktiga vatten
2017-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt