Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blom bom ändå plus...

På sommaren ibland
går jag in i något som en gång var
andras sommarland, de finns inte mer
men spåren de lämnat kvar de ger
mig ofta blom i hand
tomten står öde
där växer prästkragar överallt och
andra blommor i rött gult och vitt
sista sommardagen jag var där
hade blåklockor också
dit sig spritt...

Min lyckoblomma!!!

Innan snön kom passerade jag där...
Då såg jag tyvärr, ledningar dragna
kors och tvärs... Hus ska kanske
byggas, det blev för mig en pärs...

Så nu är jag på traven
efter ett nytt öde revir
men hur det än går eller blir
så får jag gratis motion
och kanske på kroppen
en bättre fason...

















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-08 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt