Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haikus


Januaridröm III

 

någon som inte 

brukade meddela sig

började prata

 

gick nedåt vägen 

fullt ös i nästa stuga

glada demoner

 

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 589 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-09 09:27



Bookmark and Share


  Anne G
spännande

ser fram emot fortsättningen
2017-01-10

  i af apa
äntligen ett par glada demoner! hur har jag inte sökt såna exemplar...
2017-01-10

  TrollTörnTrappan VIP
Blygt spöke överleds till ett gastande gäng... Får intrycket att drömmaren umgås med andar dagligdags - dock vilka exemplar varierar väldeligt?!
2017-01-10

  K.S. Sollenhag VIP
Glada demoner! :-D
2017-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X