Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet, än så är det långt till vår! Men längta jag får! OBS! Fotot från internet.


VÄNTANS TIDER!

Visst längtar jag till solig vår.

Med vitsippsbacken som lyser vit.
Blåsippor matchar med det blå.
Vi kan det inte bättre få.

Fåglar kvittra glatt och högt.
De vill nu bygga sina bon.

Så lyser solen mild och skön
Låt våren komma är min bön!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2017-01-09 18:34



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
V isst så det är
Å all vår längtan bär
R edan dit men än en bit
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP