Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möts i trapphallen

 

Vi möts i trapphallen

på väg mot utgången

där det finns en extra hiss

ned till entrén

 

I dörröppningen vill min 

rullstolsbundna vän

ha hjälp med ett sista

trappsteg utanför dörren

 

Han rullar till sin bil

Demonterar rullstolen

bit för bit

 

Han sitter lugnt på förarplats

och lyckas med händerna

plocka isär hela sin rullstol

 

Först ryggstöd, sen hjulen

som han drar in till platsen

bredvid förarsätet




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-09 18:38



Bookmark and Share


  ULJO
Starkt
2017-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP