Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så´nt är livet...

Iland säger folk till mig...
Står jag där och gråter
och vad håller jag på med...
Gråter, för det måste ju komma ut...
Varför då...
Annars drunknar jag väl...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-09 22:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Får man inte känslor ut,
tar livet till sist slut!
2017-01-10

  Eva Langrath VIP
Fint skaldat om en viktigt sanning.
2017-01-10

  ULJO
Precis så är det
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt