Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hurra, HURRA, SÅ BRA!

Att göra sig fri från andras
tyckande och smak
det är en stor SAK
det skulle firas hela natten
med en stor FEST OCH VAK
så när tyckarna sen skulle kliva upp
på min lina igen så var den: SLAK...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-10 19:52



Bookmark and Share


  ULJO
MYCKET VÄLTÄNKT OCH BRA FORMULERAT
2017-01-10

    ADI Nehlin
Ja verkligen något att fira, hurra! väl skaldat.
2017-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt