Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta, som fan

Det känns som att jag ska gå av
nämner solen
ökar takten

skriker mig hes.

Jag hjärta dig
du hjärta mig
vi hjärta varann

Fortfarande?

Njuter av hur du faller sådär handlöst,

faller

slår i

faller

slår i.

Aj. Aj som fan.

Patetiskt snedvriden,
men ändå.

Din bleka kropp och din mörka röst,
blir som en lagom tjock dimma,
som trycker mot mina trumhinnor.
Aj. Aj som fan.

Sometimes, it´s hard to be me.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 572 gånger
Publicerad 2006-05-17 21:21



Bookmark and Share


    zuher
en riktigt soft dikt ;)
2006-10-29

  Smultris
Detta är rader som smyger sig närmre min insida.. sådär sakta så man knappt märker det... men sen finns dom bara där och jag vill inte vara utan dom...

Mycket bra....
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette