Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur Kärlekens Källa blev upphov till allt och allt gick förlorat men med tillit till livet Vill makten återgå T oss och framtiden den är vi y3zi. Men där är jag inte nu.


Vägen in

Jag vet att dagen kommer när du ser
på mig och ler. När blicken åter glittrar
och själens kärlek ser.
Vägen ut är vägen in och finns här bakom muren, bakom sorgen min.

Jag måste välja livet men kan jag låta
gå? Kan jag släppa taget och kommer du förstå?
Vägen in är vägen ut och finns här bakom muren
av sorgen utan slut.

Jag förlåter dig för drömmen, du
aldrig kunde ge. Livet är mitt eget
men det är så svårt att se.
Vägen ut är vägen in och finns här bakom muren
och glädjen där är min.

Jag ser på allt omkring mig och vill
bara vara med. Vara med någon annan
som är sin lyckas smed.
Vägen in är vägen ut och finns här bakom muren
av tankar utan slut.

Jag är heligheten; och anden utan
namn. Jag vill bara vara men vara i
din famn.
Vägen dit är vägen in och finns där bakom muren
så säker, stolt och fin.

Jag vågar nu ta steget och lita till min
tro. Jag vet att om du ser mig så kan
vår kärlek gro.
Vägen dit är vägen in och finns där bakom muren
men nu är muren din.




Bunden vers (Rim) av Jag är
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-12 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En skön rytm som vidgar sig och släpper in positiva känslor.
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jag är