Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klang


varje sträng och
varje klang
tar sig in
når en tanke

gör en röst
gör den stum
gör den döv
gör den utan vilja

som inte hjälper




Fri vers (Fri form) av Artur Douglas
Läst 272 gånger
Publicerad 2017-01-13 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artur Douglas
Artur Douglas