Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avsked är svårt. Men livet och döden går hand i hand.


SISTA RESAN!

Frågar min vän hur hennes mamma mår?
Hon svarar lågt, hon tog tåget igår.

Skulle hon norrut, jag frågar då?
Hon svarar, tror inte det, men uppåt det nog gå.

Du menar att hon rest till det himmelska landet.
Hon var ju en ängel, så där för hon kan det.

Det blänker en tår i min väns ögonvrå.
Hon säger, pappa han reste först av de två.

Min vän säger, nu får jag bli vuxen det är bara så.
Men det blir tomt att vägen ensam gå.




Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-14 13:11



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja...
Vad säger man...
Men allra bäst
om man på
vän lyssna
kan!
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP