Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vi knullar blir du paranoid


När vi knullar blir du paranoid och frågar vem som är inuti. Jag svarar att det är jag, men då blir du orolig, eftersom sovrummet måste vara mörkt som en stjärnlös natt om du ska dö en stund.

Jag tänder lampan för att intyga att du får orgasm med rätt man, men då får du ångest av att vi tittar på varandra i en sådan intim situation och gömmer dig under täcket.

Kanske är vi missanpassade i varandras närvaro, antagligen framkallar vi en sexuellt vrickad syn tillsammans. När jag tänker så dyker du upp med rakad fitta och jag ringer min psykolog igen.

_________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-01-14 17:27



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Starkt!
2017-01-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Detta läser jag som en satir över det som borde vara livets finaste. Så bra skrivet!
2017-01-15

  KattenKin VIP
Hehe! Jädrans vad bra!
Och första kommentaren med! :)
2017-01-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Rakade fittor söker urskulda sig o göra sig kyskare än de är,de vill bli tretton igen,och förstår inte att man inte kan äta kakan å ha den kvar samtidit.
2017-01-14

  KYREUS of Sweden
Pure fucktion.
2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP