Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan vänta...

Kom, kom jag vill ha dej
känn hur min längtan
kan svetsa nerv till nerv
du vet det inte
men jag ser någonting

du har det där
som väcker lust i mej
om du bara vågar öppna på ditt skal
kan det bli ett ögonblick
du alltid kommer ha i din kammare
om du vill och vågar förstås

jag vill inte så någonting i dej
som du inte har jordmån för
när tiden är den rätta
viker blomman modigt ut sina blad
mot solen




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-14 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog