Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll mitt rum med dig

Din doft dröjde sig kvar
om jag kunde äta den
skulle jag göra det
men den avtar
och snart är den helt borta

Så kom min kärlek
och fyll mitt rum med dig igen
Förena dina läppar med mina
så ska jag kyssa dig tills tiden står stilla

Verkligheten är för tråkig med
tiden som jägare och vi är dess byte
Kärlek behöver näring för att växa
kärlek behöver tid för att gro

Men i alla hem finns en Tv som är så älskad
och som får ta massor av tid
Glöm inte bort din älskades doft
snart är den borta för alltid





Fri vers av Spirit
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-05-18 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit