Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30 års desperado

Att inte bry sig 
om moderna livets vägar
Att inte skynda mot framtiden
Jag grep inte efter min del

Att inte slösa med sin tid
och komma efter i loppen
Att inte smaka livets ljuva
Fanns så mycket jag borde veta

Slappna av och rulla runt
Griper efter halva chanser
Gräver där du står
Tänjer gränser för att lyckas

Håll hårt i ljuset
Välgörenhet för andra
Jag berättar allt
Bara du lyssnar noga

Betraktar med vidöppna ögon
Säg mig vad du ser
Ödesbunda människor
med hackade sinnen

Stör mig inte med ditt rännande
Du blir inte insläppt vid dörren
Ett regelrätt spår av tok
Jag tänker inte vinna, så...

Njut av det gripbara
Vänta inte på lyckans stjärna
Låt det bara komma och
Skölja välbehag över dig

 




Fri vers av Arvast
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-17 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast