Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förbannade fettet




Frustrerad över fettet

Förbannad på fettet

Förbannar fettet tusen gånger om

Fettet kan dra åt helvete

Kanske sticka nål i det

Som en voodo-docka

Klämma ut fettet genom porerna

Fettet rinner som slajm över låren

Förbannade fettet

Skapar knastrigt mönster när det torkat

Skapar snöflingor över låren

De förbannade låren

Förbannar låren tusen gånger om

Kanske skära av små bitar med skarp kniv

Få det förbannade fettet att dunsta

De förbannade låren att sjunka

Till havets botten

Åt helvete

Skär små små bitar

Av stora stora lår

Tills kniven rostar i rostrött glimmer

Dra åt helvete

Dra åt helvete tusen gånger om lår

Förbannar fettet

Fantiserar om fettets död

Kanske ett skärp runt midjan

Ett skarpt skärp som gömmer fett

Drar det ännu några hål tightare

Suger in

Tightar till

Läderskärpet spänner över midjan som ett tränsel

Skapar livslånga streck

Som en piska

Ser ut som långa fingrar sträckt sig över midjan

Häxliknande krokiga fingrar

Som förbannar fettet

Pekar på det

Petar på det

Förbannar det

Tusen gånger om

Till helvetet och tillbaka




Fri vers (Fri form) av om en Siri
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-18 03:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är vacker som du är du vackra gudinna, varje del utav dig bör dyrkas, åtrås, samt älskas

så ock dina ord, ty här underbart framfört!
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri