Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vacker kanske...

Det var en ros utsprungen
som skulle lysa för oss här
som likt de andra blossa
men något hände där
det var ju nå´n som krossa
grenen som den bar
oj, den som var så rar...

Den rosen nu oss fattas
men i minnet finns den kvar
den fanns ju för oss några dar...
Konstigt är, en topp så grann
att någon just till denna fann
en lust att söndra så
nedrigt gjort minsann!











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-18 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt