Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte speglar se rätt nu...

Häromdan var jag så konstruktiv
jag köpte en spegel som ska va´ objektiv
men den åkte ju ut genom dörra
för den var likadan som den förra
precis lika galet skrikande subjektiv...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-18 14:36



Bookmark and Share


  ULJO
Tummen upp
2017-01-18

    Dan Myrbeck
Toppenbra!!
2017-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt