Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÖR NÅN GLA!

Hur svårt kan det va,
att göra nån gla?

Bjuda på kaffetår med dopp,
det ger till ensamma hopp.

Dela med sig för att få se,
den som är ledsen le.

Kanske knyta vänskapsband,
med människa från ett annat land.





Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2017-01-20 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP