Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN VET!

Klurgubben kliar sig i nacken,
regnet står som spön i backen.

Januari nu den tjugonde det är,
vad är det här?

Ingenting är som förr med väder som sig bör,
går ej att spå som klurgubben gör.

Vi får ta det som det är säger klurgubben,
sätter på sig sydvästen och går ut till huggkubben.




Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-20 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP