Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har gått så lång tid men ändå gör det ont


Förståelsen lindrar inte smärtan

Allt jag känner, älskar, förnekar
gör att du får mig att tveka,

kan inte skriva kärlek med ord
förklara med min tanke går inte ,det är för stort
jag minns din ljuva doft
och din hud så soft

det var längesen nu
mitt hjärta gick itu
men för tårarna finns inget slut

jag vet inte vem du har blivit det är nog det värsta
men förståelsen lindrar
ändå inte
all den
smärta




Fri vers av Arte
Läst 559 gånger
Publicerad 2006-05-18 12:00



Bookmark and Share


  yoyyo
vill gråta lite här när jag läser detta.
sorligt, men mer än väl framfört
2006-05-18

  Bodil Sandberg VIP
Nej förståelse lindrar inte smärta...den finns kvar...länge...mycket poetiska rader min vän!
2006-05-18

    Jess81
"jag vet inte vem du blivit det är det värsta"..aj, där satt den! Känner igen den tanken så mycket. Men för att inge hopp så kan jag berätta att människor kan ändras tillbaka till dem de var tidigare..det är möjligt att hitta tillbaka till varandra.
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte