Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarar kirurgen detta...

Sjuk blev skralare och skralare
kirurg sa, magoperation banalare...
Sjuk sa, hur går det med rösten nu...
Rösten, sa doktorn, den klarar sig du...
Men sa den sjuke, jag är ju en buktalare ...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-20 20:59



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Han hade nog inte den rätta
magkänslan..
2017-01-25

  Johan Strömstedt
Tar med mig texten ut på morgonpromenaden. Hittas jag död orsakat av skratt skickar jag en hälsning till Nilsson, kommer antingen uppifrån eller från det varmare stället, vem vet?
2017-01-21

  ULJO
Makalöst bra
2017-01-20

  M73
Rolig tvist!
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt