Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laga som laga...

Mor känner i kropp stor försvagning
sa till doktor: - Här behövs omlagning...
-Ej något fel där
recept skrivs ändå här!
-Va, sa hon, sa jag nå´t om matlagning...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-01-21 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt