Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt eller inget!

Gammal man och ung fru i Madrid
får ej barn, råd kom, ta till nabon bredvid...
Gammal man sen sa
rådet var ju för bra...
För nu är också deras granne gravid...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-21 10:02



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra, det blev full pott där!
2017-01-23

  Eva Langrath VIP
Härlig
2017-01-22

  Lars Hedlin
Fullt upp alltså!
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt