Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2017.....


Nöff nöff. ......





Medans USAs president
tar kvinnorna
mellan benen
o
bygger murar
o deporterar mexicaner
o fingrar
på syltsöta kärnvapenknappar

sitter jag
på jaktpass
i skogen

under en gammal tall
lyssnar jag
till skogens Januariljud

kungsfåglars snack
o dräll
i granens topp

korpars vilsamma vingslag
över skogstaket

spillkråkans ledsamma stämma
över ett hygge
i frostdis

och jämthundens rytmiska ekande skall
efter vildsvinsknorr
i granplantering

så...
ett dovt skott i vintegryning

långt från Trump o Vita huset

" I grab them by the pussy "

mer skamgrepp
är de det
världen behöver








Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-21 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP