Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google.


Tårar

Älskling.
Du vet inte när mina tårar
bränns som mest.
Jag vet att du gråter många
tårar ibland under ditt täcke.
Livet är inte så lätt att man
klarar allt utan tårar.
Önskar att du gråter i min
öppna famn.
Jag tror att jag kan trösta.
Älskling du kan gråta öppet för mig.
Min famn är öppen för dina tårar alltid.
Med tårar eller utan tårar.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 441 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-22 10:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2017-01-22
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos