Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svar men...

- Kan man ha sex före bröllopet nu präst?
- Jo men visst lilla rara söta fröken Brest!
Ett villkor gäller så klart ju
det inser du nog mycket väl nu...
Hindrar det ceremonin då blir det protest!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-22 19:18



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fick mig ett skratt! Alltid lika välkommet.
2017-01-23

  Salvation Pepper
En intrigant scen du rimmar fram! :)
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt