Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ställer vi oss upp!

det som händer nu
gäller även mig

jag väljer att lyssna
på mitt kall

i en värld
som gömt sig
under en tall

jag väljer att vakna
jag väljer att se

nu ställer vi oss upp!




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-23 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP