Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
F v b= för vidare befordran


F v b som inte tog dog

I en vända på stan här om da´n
frågade folk mig, varför jag
gick omkring med
ett så brett leende då...

Leendet fick jag av en vän
som nyss sa ett så glatt hej till mig
och det smittade av sig på mig...

DIREKT!

Och det fick ju en så´n stor effekt
på mig, att jag MÅSTE bara skicka
leendet vidare och så därför
lämnade jag över det till dig
så fort jag mötte dig...

DEN MÖTANDE DROG!

Inom mig leendet ännu mer: LOG!
Jag borde ha sagt det ännu högre: SLOG!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-23 13:35



Bookmark and Share


  ULJO
Väldigt trevlig text
2017-01-23

  Solstrale VIP
Ser och känner hur det smittar! Bra och fint exempel på glädjespridarna istället för dyngspridning... ;)
2017-01-23

  Ezmeralda VIP
Bra med leenden i vardagen.
Snitsig text.
2017-01-23

  lodjuret/seglare VIP
Det var något att skriva hem om
ett smittoämne som log då det kom
textade ord kan även le ibland
som om en var i ett sånt land
där leende och dröm bara som
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt