Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och om jag levde i vatten skulle jag vara smidig

 

är det jag som säger med munnen,

säger med fingrarna

allt det där om lugn

 

det är bara ett ämne som saknas

i mina recept för

någotslags bättre

 

och jag kan inte baka, kan inte laga

någonting speciellt bra

 

och jag vill nog bara ha en nypa ändå

 

litegrann av något slags vetande,

en beständighetskänsla,

av något som är

 

så att jag kan fortsätta framåt

och hoppa mellan stenar

utan att det spelar någon roll

om jag blir våt och skrapad

 

jag kan simma och vill samsimma ibland

för att det är så olidligt ensamhetsstilla

 

och lugnet kan vara en hand

eller ord att faktiskt tro på,

men ingen bok för mig

 

om vi bara då och då kan blåsa

säkerhet mot ryggar,

 

om vi bara planar ut i leenden

och drömmer någonting bra

 

så räcker det för att glida framåt skönt




Fri vers av molly crayons
Läst 1074 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-18 15:04



Bookmark and Share


  Ord
Oj denna var speciell, på ett härligt sätt..

får mig att svepas med i lugn fjällbäck, att få insikter och tankar serverade likt färdkost..på behaglig resa i ovisshets trygghet..

Tycker mycket om denna !!! *läser den om och om igen*

Jag behöver denna ! *sparar*

Jag Älskar denna !!! *favorit*

Tack sååå

/ Crister
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons