Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beethoven sonat nr 14 op 27 "månskensonat"


Kvällning


Drar upp knän under filten
i ro väntar helgens tankar

koppen te från Harrods
honung från en mälardal
skorpor, nyss bakta ur ugn

väntar kring ljusen
här är ännu inte mörk
tändes de nu
vakar de över natten?

allegretto väcker tanken
om tystnads
lit de parade
hovsamt inför
kommande vår

tänder lågan till ljusen innan allt för svart

huvud till en kudde
filten till en haka
låt ljusen vila in

en morgondag




Fri vers av Robert Hellström
Läst 460 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-01-24 03:33



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
längtan till våren...
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Robert Hellström
Robert Hellström