Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den var ju ändå alltid där

Jag hade slutat hoppas på soluppgången
Den var ju ändå där varje morgon
Jag hade slutat hoppas på sommaren
Den var ju ändå där varje år
Jag hade slutat hoppas på drömmar
De var ju ändå där varje dag
Jag hade slutat hoppas
Det blev ju ändå aldrig något av det




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-24 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)