Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drag Drottning

Ett drag jag har,
jag är allt för uppenbar.
Påskriven och klar.

En drag i kvinnlig form, jag är
mycket av allt. Värst och bäst,
mitt liv är som ett enkelt test.

Kryssa i mina rutor och fyll mig
väl, jag är pärlan i snäckan och
takets krona. Jag är cremé de la créme
och livets lustar. Folk höjer brynen
men mina är högst, jag är fjädrar
och paljetter och livets fest.

Men jag är ingenting när lampan släcks.




Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-24 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den där fångar verkligen hur man kan vara två eller flera människor samtidigt, både livsbejakande o utforskande, men i nästa andetag.. ingenting! Din kanske bästa text (av dem jag läst hittills i alla fall)
2023-03-25

    Herr Ångest
I mörkret är alla katter gråa, när lampan släcks kryper mörkret tätt intill och världen krymper till sig själv. Snyggt rimmat!
2017-05-30

  ULJO
Väldigt Bra Fångat Och Förmedlat
2017-01-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
å jo, med sån styrka och briljans som man häri ser, så fortsätter din essens och aura lysa även när lampan släcks

du är i dig själv, bäst.
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP