Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puffa på, blir tuffa på!

En liten vänlig puff
på min skuldra räcker
för mig att orka vidare gå
för då, jag mig allt längre bort sträcker
och upptäcker också
att nya mål i mig den väcker!

Så´nt, säger folk då, man väl själv upptäcker!!!
Men ibland, vägen en bara sååå förskräcker
då är det gudagott om nå´n hjälp försträcker
och en liten bit av ens väg gott täcker...
Men kanske inte helt oron släcker
men något av det svåra
den så klart för en knäcker...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-25 13:47



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Det är en god filosofi att inse kraften i små tecken! Sånt kan du! :)
2017-01-26

  ULJO
En klapp på axeln är nog vad vi alla behöver från och till
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt