Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vistet i taigan

 



min tanke om skavfötters du och jag 
ett enda ekande livsrum
allt annat är saga 
fyllningsmassa för tider
där månen 
smulats till mortelmat 

vad återstår 


upprinnelsen 
porlar frågor 
över mossmark 

i smältvattnets spegel

du

 




Bunden vers av Per Rydberg
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-25 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg