Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Romanen "I hundarnas timma" släpptes som e-bok idag.


I hundarnas timma

Baksidetexten:

Han gjorde saker med kniven.

Skoningslöst och utan förenklande svar ställs läsaren inför en berättelse om en flicka som lär känna sin sexualitet många år före andra i hennes ålder. Flickans farbror känner Guds kallelse i att tukta unga, oskuldsfulla flickor.

Det är en berättelse om det mörka i människans natur, men också om kärlek. Eller försöken till kärlek. I hundarnas timma handlar om en stor familj med alla dess förgreningar, från skilsmässor till nya giftermål och oväntade dödsfall. På ytan en familj lik många andra, men där smärtan går som en tät väv genom relationerna, som tysta chockvågor från trauman ingen erkänner högt.

Mia Bergenheim har ett rikt, poetiskt språk och en förmåga att beskriva de psykologiska underströmmar och djupa, svåra känslor som rör sig inom och mellan människor.

Bokens trailer finns här: https://www.youtube.com/watch?v=LRpRlP6SiQ8




Prosa (Roman) av Mia Bergenheim
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-25 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim