Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddat läge!

Två <3-an under samma paraply
det är verkligen att sig bry!
När den andras gick itu
mitt i en regnby du!
Och ingen vet vad
som därunder
kan gry...
Men ett vet vi ju
en är då glad
den som
fick ly...








Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-25 19:37



Bookmark and Share


  ULJO
Under ett paraply kan allting hända. Fint
Fantasin får avgöra
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt