Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära bäckars glitter

 

 

rent av obekymrat

öppnas för österns

rodnande rörelse

himmelsvitt

 

någon kliver över stängsel

 

står där

invid en vinbärsbuske

i solens skenande

morgon

 

någon ser 

bland grenars

allt spetsigare väntan

ögat på

en ruggig sparv

ensamheters skuggiga grå

 

någon finner sig i gråsparvshamn

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-26 08:58



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Helt enkelt STRÅLANDE lyrik och Här finns inga Överord !

Mycket mycket mycket B R A !!!



2017-01-26

  KYREUS of Sweden
vardags-
drama
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg