Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken SKA göra ont - annars är det inte kärlek. Kärlek ska vara galenskap - annars är det bara något övergående.


Begär

Du min dyrkan, min evighet
ge mig dina ögon
slit ut dem åt mig och lägg dem i min hand
Du är mitt högsta mål, mitt enda liv
skär ut ditt hjärta och lägg det vid mitt
på köksbordet i religiös ritual
där tuppar med avskurna strupar ser på.

Jag vill ha dig - varenda del... av dig
en efter en, så njutningen stegras, mer
för att nå det eviga klimax som ger mig liv.

Ta ditt liv och ge det till mig
återuppstå i mig, för mig, genom mig
tillsammans kan vi endast nå.

Låt ditt blod förenas med mitt
i en enda ström mot gemensam framtid
via 220 enheter med hjälp av
väggutagets gapande hål.




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-26 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam