Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om den ständiga resan.


Hunger

Det finns inga som helst möjligheter
Det finns som bäst några anspelningar
Påbud och direktiv
Men inget annat
Finns

Det finns kanske något mer bortom
Det finns bakom det mesta något annat
Dolt och väl undangömt
Men som om det vore
Allt

Det är som det är för det mesta
Det finns inget att göra än motstånd
Stå emot och lägg om
Men det nya är egentligen
Inte nytt

Det är kanske inte den bästa lösningen
Men det är oftast bättre än inget alls
Nöjd och belåten
Men de är tomma ord för det som alltid återkommer är
hungern.




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-02 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam