Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag älskar dig ännu

Om jag såg dig idag
Skulle jag kyssa eller mörda dig?
Jag vet faktiskt inte.
Jag trodde på dig
Du svek mig
Men jag älskar dig ännu...




Fri vers av Julian Carax
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-26 16:17



Bookmark and Share


  Angel of love
Stark och igenkännande text.
2017-02-02

    ej medlem längre
Smärta bor i orden.
2017-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Ibland talar tanke och känsla inte samma språk!
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Julian Carax
Julian Carax