Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fönsterblomma

 

 

vinden avtar

in i stiltjet

smyger sig

dunster av då

stannande

påminner

välver en hätta

 

 

nävar mig

utåt vill

hinna runt

dit

där

andetagen

vandrar

av och an

 

det nya

spinns

till ullgarn

i din hand

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-27 11:14



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Vackert så!!!
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg